Skidtur till Rompas 25 februari – kom med!

Övertorneå Naturskyddsförening bjuder in till en utflykt till Palokkaanlampistugan i finska Rompas lördagen den 25 februari 

Följ med Övertorneå Naturskyddsförening på en dagsutflykt till Palokkaanlampi som ligger på gränsen mellan Ylitornio kommun och Rovaniemi kommun i Rompas. Palokkaanlampi är del av ett Natura 2000 område med gammelskog och myrar där man kan hitta flera sällsynta arter.

För att komma till stugan lämnar vi bilarna vid vägen och åker skidor 5 km genom skogen. Så ta med skidor, ordentliga kläder och matsäck. Möjlighet finns att sova över i stugan för de som önskar. Ta i så fall med sovsäck och liggunderlag. För att komma till området åker man cirka 50 km längs vägen från Övertorneå mot Muurola/Rovaniemi.

Vi samlas vid gamla tullen i Övertorneå klockan 09.00 och åker gemensamt till området.

Anmälan senast måndag 20 februari till
Patrik Wilhelmson
patrikwilhelmson@telia.com
0927-43031 (kväll & helg)

Print Friendly, PDF & Email
Tyckte du om det här? Dela:
Det här inlägget postades i Gruvor, Ingen urangruva, Rompas, Utflykt. Bokmärk permalänken.

Kommentera