Ekokommunen har en samordningsgrupp inför Framtidsveckan

IMG_8624

I ekocaféträffen som också blev uppstart för Framtidsveckans samordningsgrupp inom Övertorneå kommun deltog från vänster: Tomas Mörtberg, Monika Larsson, Peter Outinen, Ann-Britt Aasa, Ingemar Karlsson, Sofia Green, Christina Snell-Lumio, Maria Andersson och Anna Andersson (sammankallande).  I samordningsgruppen ingår de markerade med fet stil.
Foto Urpo Taskinen.

Ekokommunen Övertorneå var när den bildades 1983 Sveriges första ekokommun. Under 2013 har Övertorneå firat sitt 30-årsjubileum och ordnat med program för en Ekofestival-vecka i slutet augusti. Vana finns alltså att genomföra stora arrangemang.
Nu ger man sig i kast med Framtidsveckan i Norrbotten 17-25 maj 2014 med en vältränad besättning. Ja, besättning nästan bokstavligt eftersom en av medlemmarna i gruppen först måste segla hem över hela Atlanten för att delta på kommande möten!
Kontaktuppgifter till Övertorneås grupp finns här.

Print Friendly, PDF & Email
Tyckte du om det här? Dela:
Det här inlägget postades i Ekokommun, Framtidsveckan, Hållbar utveckling. Bokmärk permalänken.

Kommentera